ÖLÜMSÜZ KAHRAMANLAR PROJESİ

‘‘Ölümsüz Kahramanlar Projesi’’ kapsamında gerçekleştirilen şehit ailesi ziyaretlerimizin ikincisini; 24 Ağustos 2016’da Bingöl/Karlıova Cehennem Ormanları bölgesinde şehadete eren Piyade Uzman Çavuş Kerim Üye’nin kıymetli ailesinin evine giderek gerçekleştirdik.

Ziyarette, öğrencilerimiz, şehidimizin ailesiyle bir araya gelerek şehidimizin fedakârlık dolu hikâyesini dinleme fırsatı buldular. Öğrenciler, şehidimizin ailesine başsağlığı dileklerini ileterek vatanları için gösterdikleri kahramanlıklar için minnettarlıklarını ifade ettiler.

Fatih Anadolu Lisesi olarak, şehit ailelerimize yönelik düzenlenen bu tür ziyaretlerle vatan için canlarını feda eden kahramanlarımızı ve ailelerini unutmadığımızı göstermek istiyoruz. Şehidimiz Kerim Üye’ye Allah'tan rahmet, ailesine ve milletimize başsağlığı dileriz.

Vatan size minnettardır.

29.02.2024 212